Η Εταιρεία μας


   

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 
Η Εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄50 σαν ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ‘Αγγελος Βύρων Αρναούτης’ . Το 1953, εταιρείες όπως η DADE και η JEWETT REFRIGERATORS έκαναν τα πρώτα τους επιτυχημένα βήματα στα Ελληνικά Νοσοκομεία .


Το 1963 η εταιρεία μετατράπηκε σε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία ‘ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ και ΣΙΑ’    ΕΠΕ . Καθοδηγούμενη από την Αλίκη Αρναούτη, επεκτάθηκε σε νέους χώρους όπως αυτός του ποιοτικού ελέγχου προϊόντων σε Φαρμακευτικές Βιομηχανίες, Πανεπιστήμια, Εργαστήρια κλπ.

 

Η τελική μορφή της σημερινής εταιρείας καθιερώθηκε το 1986 από τον Παύλο Α.Β.Αρναούτη, ο οποίος έχει μία μοναδική εμπειρία στον χώρο, εργαζόμενος από το 1975 στην ‘ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ και ΣΙΑ’ ΕΠΕ ως Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing.


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

 
Η ΠΑΥΛΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται  σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά προωθώντας και διανέμοντας Εργαστηριακά Διαγνωστικά Αντιδραστηρία, Αναλώσιμα και Όργανα καθώς σχήματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

 

Ο χώρος των δραστηριοτήτων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα Μικροβιολογικών και Ανοσολογικών προϊόντων, καθώς επίσης και προϊόντων Ιστοσυμβατότητας, Αναλωσίμων για τα ανωτέρω εργαστήρια και  Αναλυτές για  Εργαστηριακές δοκιμασίες.


Η εταιρεία μας διανέμει προγράμματα ποιοτικού εξωτερικού ελέγχου τα οποία αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο ανάδειξης για την δέσμευση του εργαστηρίου  για την καλή του απόδοση. Αποτελεί επίσης ένα απαραίτητο εργαλείο για την διαδικασία διαπίστευσης των εργαστηρίων.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ 

 

Η εταιρεία μας εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008  για την εμπορία, Διακίνηση και Επιστημονική υποστήριξη των προϊόντων τα οποία διακινεί.  Επιπροσθέτως, διατηρεί ένα σύστημα «Αρχών και Κατευθυντηρίων Γραμμών Ορθής πρακτικής Διανομής Ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμφωνα με την ΥΑ 1348/04 του Υπουργείου Υγείας.